درب فریم لس چیست ؟
درب های اتاقی یا درب های داخلی انواع مختلفی دارد ؛ از جمله شیک ترین این درب ها , درب فریم لس است ؛ شرکت Lualdi ایتالیا نخستین تولید کننده درب های فریم لس بود ؛ این شرکت در سال 2002 بر روی تولید انواع مختلف این درب ها متمرکز شد و در کشور ایتالیا به برندی شناخته شده در زمینه تولید درب های مدرن تبدیل شد به همین دلیل ایتالیا را می توان به عنوان زادگاه این نوع درب های داخلی بر شمرد . گلنرده سعید تولید کننده دربهای فرفورژه با طرح های روز درب فلزی در خدمت شماست . برای مشاوره و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید ویا همراه ما باشید با :
- درب فریم لس چیست ؟
- نحوه اجرای درب فریم لس
- ابعاد استاندارد درب های فریم لس
- انواع درب های فریم لس و بهترین متریال های مصرفی آن
- مزایا و معایب درب های فریم لس
- قیمت درب های فریم لس چقدر است ؟
قیمت ساخت درب فرفورژه آپارتمانی
درب فریم لس چیست ؟
در زبان انگلیسی فریم به معنی چارچوب و فریم لس به دربی گفته می شود که چارچوب ندارد ؛ درب فریم لس از جمله درب های مدرن محسوب می شود ؛ این نوع درب ها بدون قاب و چهارچوب هستند یعنی اینکه چهارچوب آنها به شکل توکار و مخفی طراحی شده است و زمانی که شما به این درب نگاه می کنید چارچوب یا لولا در اطراف آن مشاهده نمی کنید گویی که درب با دیوار هم سطح است .
نحوه اجرای درب فریم لس
حال که با درب فریم لس آشنا شدیم اولین سوالی که به ذهن ما می رسد این است که این درب ها به خاطر ظاهر بدون چارچوبشان چگونه در جای خود قرار گرفته اند ؛ اجرای این نوع به دلیل توکار و مخفی بودن با بقیه درب ها متفاوت است بهترین زمان برای اجرای این درب زمانی است که ساختمان در مرحله نازک کاری است باید توجه کنید دیواری که قصد داریم درب را روی ان ایجاد کنیم باید بیش از 9 سانتی متر ضخامت داشته باشدو نیز فاصله درز درب با دیوار نکته دیگر بوده که حداکثر 4 میلی متر باشد .
مرحله اول اجرای درب های فریم لس :
پس از اتمام کار کف ساختمان و دیوارها نوبت به نصب درب فریم لس می رسد , ساب فریم که از آلومینیوم بوده نصب شده و ساب فریم را در فاصله یک سانتی متری از لبه خارجی دیوار قرار داده و با مصالحی از جنس دیوار ان را پوشش می دهند نکته مهم این است که نصاب درب حرفه ای باشد وگر نه امکان ترک خوردن دیوار و خوب کار نکردن درب وجود دارد .
مرحله دوم اجرای درب های فریم لس :
در ادامه فریم از جنس آلومینیوم یا پروفیل فلزی روی ساب فریم قرار داده می شود ؛ ضخامت ساب فریم به طور معمول 4.5 سانتی متر است ( البته میزان ضخامت بستگی به ابعاد درب دارد ) پس از قرار گرفتن ساب فریم مجدد با مصالحی از جنس دیوار روی آن پوشانده می شود در ادامه درب توسط لولا روی فریم نصب می شودوجود 2 یا 3 لولای مخفی روی درب موجب تنظیم درب می شوند نصب در بهای فریم لسی که دارای روکش هستند در این مرحله به اتمام می رسد اما اگر بخواهید برای مخفی شدن بیشتر درب آن را متناسب با دیوار رنگ کنید کار شما تمام نشده است .
مرحله سوم اجرای درب های فریم لس :
برای این کار باید درب را به صورت خام سفارش داد در این پس از قرار گرفتن درب در دیوار آن را رنگ آمیزی نمود این رنگ ها از جنس پلی اورتان یا پلی استر هستند رنگ پلی اورتان به سرعت خشک می شود و رنگ پلی استر که از الیاف تشکیل شده به حفظ سلامت درب کمک زیادی می کند .
ابعاد استاندارد درب های فریم لس
ابعاد استاندارد این درب ها 95*215 سانتر متر است اما امکان سفارش سازی آن وجود دارد عرض چهار چوب به کاررفته در این نوع درب حداقل 65 سانتی متر و حداکثر 110 سانتی متر است ارتفاع این نوع درب نیز می تواند 2 تا 3 متر باشد .
انواع درب های فریم لس و بهترین متریال مصرفی آن
- روکش پی وی سی
- روکش طبیعی
- ام دی اف خام و…
بهترین متریال مصرفی :
درب فریم لس از از متریال های مختلفی تولید شده که در ساخت آن از مواد اولیه متنوعی چوب , آلومینیوم و.. استفاده می شود بیشترین متریال در ساخت درب های چارچوب مخفی ورق ام دی اف خام , رنگ پلی اورتان و چوب های بلوط , راش و گردو می باشد .
مزایا و معایب درب های فریم لس
- زیبایی ظاهری
- تمیزکاری آسان
- احساس فضای یکپارچه تر و بزرگتر
- داشتن نیاز به قاب خاص برای اجرا
- قابلیت عایق بندی محدود تر
- مقاومت کمتر در برابر ضربه
قیمت درب های فریم لس چقدر است ؟
قیمت درب های فریم لس با توجه به ابعاد , نوع و مقدار مواد اولیه مصرفی متغیر است در تعیین قیمت این سازه ایرانی یا خارجی بودن فریم درب , ضخامت پروفیل , ابعاد درب , هزینه اجرایی و.. تأثیر گذار هستند .