محصولات صنایع فلزی

نرده راه پله فرفورژه

نرده راه پله

نرده راه پله فرفورژه

از دیگر فرآورده های فرفورژه میتوان به نرده های راه پله اشاره کرد . آهن فرفورژه در تولید انواع گلنرده ها کاربردهای متفاوتی را در اختیار ما قرار میدهند که یکی از این عناوین نرده کشی های فرفورژه است . صنایع فلزی گلنرده سعید نرده راه پله فرفورژه را به صورت سفارش در کمترین متراژ و سفارش های پروژه محور طبق پلان های ساختمانی اجرایی میکند . از حد اقل ارتفاع 60 سانتی متری حفاظ راه پله فلزی تا حد اکثر 120 سانتی متر استاندارد این نرده ها را در نظر گرفته میتوانید متنوع ترین طرح ها و رنگ کوره ای و آبکاری های لازم را در سفارش خود عنوان کنید . همراه گلنرده سعید باشید با تولید نرده راه پله فرفورژه برای ساختمان های مسکونی و تجاری

نمونه کارهای راه پله فرفورژه

نمونه کارهای راه پله فرفورژه

انواع نرده راه پله

اگر به یک خانه ویلایی رفته باشید مطمئنا راه ارتباطی طبقات راه پله ها میباشند و از آسانسورها به ندرت استفاده میشوند . امازیبایی راه پله های با توجه به اینکه در نمای داخل منزل در دید ماست از اهمیت بالایی برخوردا است . با توجه به اینکه خانه های ویلایی از معماری خاصی برخوردارند تنوع در طرح و رنگ و اهمیت به ارتفاع لازم برای نرده ها و سایز و قطر میلگرد فرفورژه صاف و آجدار بسته به پروژه شما دارد . نوع راه پله ها به نوع استفاده آن و سلیقه کارفرما و کاربردهای زیر دارد

  • نرده راه پله های مخصوص ساختمان های تجاری
  • نرده های مخصوص خانه های ویلایی
  • نرده های مخصوص اماکن دولتی و نظامی
  • نرده راه پله های ساختمان زندان

نکته : کلیه تزیینات سفارشی شما از طرز استفاده انواع گلنرده های آهنی  و چدنی و طرح های نوین توسط تولیدی گلنرده سعید پذیرفته میشود

استاندارد ارتفاع نرده راه پله فرفورژه

میانگین قد زنان 155 و میانگین قد مردان 165 میباشد که با این میانگین قد میتوانیم استاندارد ارتفاع نرده های راه پله را طوری طراحی کنیم تا به راحتی زمانی که از راه پله استفاده میکنیم موارد زیر رعایت شود .

در حین بالا رفتن به راحتی بتوانیم دستمان را روی نرده بگذاریم

خطری برای افتادن افراد از روی پله ها وجود نداشته باشد

زیبایی نرده ها بتواند توجه کسانی را که با فاصله تماشا میکنند را جلب نماید

ارتفاه نرد ها بیش از حد کم و زیاد نشود و در مصرف گلنرده ها و تزیینات فرفورژه صرفه جویی شود

ارتفاع استاندارد نرده راه پله فرفورژه میتواند از 60 سانتی متر تا 110 سانتی متر باشد که توصیه ما به حدا اکثر ارتفاع 90 سانتی متر است

سفارش درب فرفورژه آپارتمان

انواع نرده فلزی راه پله

انعطاف پذیری , مقاومت کافی فلز فرفروژه طراحان و تولید کنندگان نرده را بر این امر وا داشته است تا از این محصولات برای تولید انواع نرده فلزی راه پله با طرح هایی منحصربه فرد و زیبا ونقوش ظریف و طرح های بی بدیل منشأ گرفته از طبیعت را در این محصول  ارائه و نرده های فلزی را تولید نمایند از آنجا که برای ساخت سازه های فرفروژه از آلیاژ چدن استفاده می شود و از خصوصیات چدن نیز شکل پذیری آسان آن می باشد می توان بر روی محصولات فرفروژه انواع و اقسام طرح های زیبا و سفارشی را ایجاد نمود از دیگر ویژگی این نوع کیفیت بالای آن نسبت به چوب و قیمت پایین آن نسبت به آلیاژ استیل پوشش رنگی نرده فرفروزه نیز توسط رنگ الکترواستاتیک می باشد این نوع رنگ کاری باعث می شود تا سازه سالها کیفیت ظاهری خود را حفظ کند .

  • چرا استفاده از نرده فلزی ؟
  • راه پله های فلزی مناسب چه سبکی است ؟
  • راه پله های فلزی چه مدل هایی دارد ؟
  • ارزانترین نرده های راه پله
  • بهترین نرده راه پله کدام است ؟

چرا استفاده از نرده فلزی ؟

به طور کل استفاده از نرده ها برای ایجاد امنیت و جلوگیری از سقوط افراد و اشیا به پایین می باشد به خصوص اگر فرزند خردسال و یا افراد سالمند در منزل سکونت داشته باشند اما چرا استفاده از نرده فلزی ؟ متریال چوب در مناطق مرطوب پس از مدتی دچار رنگ پریدگی , پوسیدگی شده  و نفوذ حشرات به آن می شود متریال استیل نیز در کنار کیفیت بالا از قیمت بالایی برخوردار هستند همچین  نسبت به نرده های فرفروژه از تنوع طرحی کمتری برخوردار هستند انواع نرده فلزی راه پله طیف گسترده ای از رنگ ها و طرح ها را در خود دارا بوده , مقاوم در برابر رطوبت , امنیت بیشتر نسبت به سایر نرده ها  در نهایت طول عمر بالایی داشته و از قیمت مناسبتری نیز برخوردار هستند .

راه پله های فلزی مناسب چه سبکی است ؟

راه پله های فلزی دارای خطوط منحنی و اشکال دورانی هستند این نوع مناسب سبک های مدرن نیست اما اگر طرفدار سبک های کلاسیک و سنتی هستید راه پله های فرفروژه می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد در انتخاب این نوع به دیگر آلمان ها چون متریال کف پله , بافت , رنگ و نوع نورپردازی دقت داشته باشید که با مدل نرده همخوانی داشته باشد .

راه پله های فلزی چه مدل هایی دارد ؟

نرده راه پله ساده فلزی

از انواع نرده فلزی راه پله  نوع ساده این سازه می باشد که دارای طرح های ساده و قیمت پایین تری نیز نسبت به دیگر نرده های فلزی دارد از این نرده اکثرا در فضاای بیرونی استفاده می شود زیرا آسیب پذیری آن نسبت به نوع طرح دار کمتر است و در کل مراقبت و نگهداری کمتری را لازم دارد .

نرده راه پله فلزی فرفروژه

این نوع نرده فلزی توانسته است تا نظر افراد زیادی را به خود جلب کرده و طرفداران بسیاری نیز پیدا کند زیرا طیف گسترده از طرح های اسلیمی و سنتی را در خود دارا می باشد همچنین طرح های به کاررفته در نرده های فرفروژه الهام گرفته از طبیعت است که در کنار ظرافت بالا در کنده کاری باعث شده است تا پله ها از حالت تکراری خارج شده و به محیط نمایی لوکس و لاکچری دهد .پیچیدگی طرح ها باعث شده است تا قیمت این محصول بالاتر از نرده های ساده فلزی باشد .

 

ارزانترین نرده های راه پله

قیمت انواع نرده فلزی راه پله به متریال به کاررفته در آن و متراژ نرده استفاده شده , میزان پیچیدگی , یا سفارش طرحی خاص و وزن نرده بستگی دارد نرده های فلزی ساده ارزانترین نرده های فلزی راه پله محسوب می شوند .

بهترین نرده راه پله کدام است ؟

جدا از امنیت نرده ها نقش بسزایی در زیباسازی محیط دارند و فضای خانه را شیک تر و زیباتر جلوه می دهند نرده ها در انواع مختلف ساخته می شوند در انتخاب بهترین نرده برای اجرا بر روی راه پله باید نکاتی را مد نظر قرار داد که این امر به میزان وسعت راه پله بستگی دارد از راه پله از فضای کافی برخوردار است از پله های پلکان استفاده کنید , اگر به دنبال زیبایی به همراه اشغال کم فضای راه پله هستید پله های مارپیچ را انتخاب کنید

نرده فلزی محوطه

نرده ها به عنوان حفاظت و ایجاد ایمنی ساختمان از نظر عدم دسترسی افراد بیگانه و ورود غیر مجاز به ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند متریال به کاررفته در ساخت نرده ها اغلبا از چوب , سنگ , استیل , فلز می باشد انتخاب هر یک نیز بسته به نمای ساختمان , سلیقه مالک و کارفرما همچنین بودجه ای است که برای ساخت و اجرای نرده در نظر گرفته شده است دارد محل نصب نرده ها می تواند بالکن , تراس , پنجره , درب آپارتمان , راه پله های ساختمان , پشت بام , محوطه باشد نرده فلزی محوطه می تواند از ورود افراد بیگانه به ساختان جلوگیری و امنیت را در این محیط بالا ببرد .

  • چرا از نرده فلزی در محوطه استفاده کنیم ؟
  • نرده فلزی محوطه چه مدل هایی دارد ؟
  • نرده های فلزی محوطه چه قیمت هستند ؟

چرا از نرده فلزی در محوطه استفاده کنیم ؟

حفاظت از ساختمان امری ضروری بوده و استفاده از نرده  روی دیوار و محوطه باعث می شود تا با خیال راحت به مسافرت رفته و منزل را ترک کنیم اما چرا در بین متریال ها از نرده فلزی استفاده کنیم ؟ می توان گفت نرده فلزی محوطه دارای ویژگی هایی چون قیمت مناسب نسبت به متریال استیل , کیفیت بالاتر از چوب وبه دلیل انعطاف پذیری بالا در نتیجه میتوان طرح های بسیار زیبا و پیچیده  از این متریال به وجود آورد استحکام و طرح های به کاررفته چون نیزه ای و شاخ گوزنی , آبشاری و بوته ای ورود مهاجم به منزل را به صفر می رساند همچنین به دلیل پوشش رنگی الکترواستاتیک تا سالها در برابر جوی کییفیت خود را حفظ نموده تغییر رنگ نداده و فرسوده نمی شوند و با رنگ آمیزی مختلف در آن می توان آن را با  با نمای ساختمان هماهنگ نمود .

نرده فلزی محوطه چه مدل هایی دارد ؟

نرده فلزی ساده

از نرده های فلزی نوع ساده آن بوده که از قدیمیترین نرده ها با طرح عمودی حفاظ ها محسوب می شود  که بسیار پر استفاده نیز می باشد این نوع در مدل های یک طرفه , دو طرفه و سه طرفه تولید می شوند .

نرده فلزی سرنیزه ای

یکی دیگراز پر مصرف ترین نرده فلزی محوطه حفاظ سرنیزه ای بوده که از میله های عمودی به وجود آمده است این محصولات با توجه به متراژ دیوار در ابعاد مختلف و در ارتفاع های متغیر 1 متر  , 1 مترو 20 و 1 مترو نیم طراحی شده که مطابق با سفارش شما تولید می شود .

نرده فلزی شاخ گوزنی

نوعی دیگر از نرده های فلزی با امنیت بالا برای محوطه و روی دیوار نرده های فلزی با مدل شاخ گوزنی است این نوع به دلیل تراکم بالا نسبت به دیگر نرده ها امنیت بیشتری را فراهم نموده  و قیمت بالاتری دارند در تعیین قیمت این نوع تعداد شاخه ها و میزان تراکم , عرض و میزان ارتفاع آنها بستگی دارد .

نرده فلزی بوته ای

نوع بوته ای این حفاظ ها به شکل بوته خارهای نامنظم و قطعات نوک تیز و برنده طراحی شده است که امکان عبور از آنها غیر ممکن می شود حفاظ مدل بوته ای تهیه شده از فلز مرغوب بوده همین امر باعث بالابردن کیفیت و استحکام آن شده است و به دلیل رنگ آمیزی متنوع ان می توان مطابق با رنگ و نمای ساختمان سفارش داد .

نرده های فلزی محوطه چه قیمت هستند ؟

قیمت نرده محوطه و حفاظ روی دیوار حیاط به مدل های مختلف , میزان متراژ مورد استفاده برای نرده , ارتفاع و میزان تراکم حفاظ بستگی دارد قیمت های نرده های فلزی در کنار امنیتی که ایجاد کرده و طول عمر و استحکام بالایی که دارند بسیار مقرون به صرفه می باشد این مجموعه مفتخر است که انواع نرده های فلزی روی دیوار و نرده فلزی محوطه را با متریال مرغوب و با کیفیت در انواع طرح های آبشاری , سرنیزه ای , بوته ای , لیلیوم , شاخ گوزنی , حفاظ های ساده و…تولیدو عرضه می نماید  برای اطلاع از قیمت ها با ما تماس بگیرید .

مشخصات حفاظ با کیفیت

یکی ازمهمترین عوامل در تولید حفاظ نرده ها برخورداری از کیفیت بالای محصول است که درهنگام خرید باید مد نظر قرار گرفته شود اگرچه در ابتدا محصول تولید شده دارای ظاهری زیبا و نو است و به راحتی بدن داشتن تجربه در انتخاب نمی توان کیفیت را تشخیص داد اما بعدها جنس بی کیفیت خیلی زود دچار خوردگی  و تغییر رنگ شده و فرسوده خواهد شد که در نتیجه محصولی ناکارآمد و ظاهری نامناسب به خود می گیرند شاید برای اکثر خریداران پیش آمده باشد که هنگام سفارش و خرید حفاظ های ساختمانی با وجود برندهای گوناگون و انواع آلیاژهای به کار رفته و طرح های مختلف دچار سردرگمی شده و نتوانند یک محصول خوب را انتخواب کنند اما در هنگام خرید معمولا دو چیز مشترک بین محصول وجود دارد یکی کیفیت و دیگری ویژگی آنها می باشد اما اکثرا مردم به قیمت ها بیشتر اهمیت می دهند

علت تفاوت قیمت بین نرده های فرفورژه

حفاظ های ارزان قیمت کیفیت پایین تری دارند البته به نوع کاربرد حفاظ ها هم باید توجه کرد گاهی حفاظ هایی که در داخل ساختمان نصب می شوند با عواملی مانند باران و نور مستقیم آفتاب در تماس نیستند معمولا برای ساختن این نوع حفاظ از گریدهای پایین تری در نظر می گیرند اما حفاظ های تراس ، بالکن ، روی دیوار و حفاظ پشت بام باید مقاومت بیشتری در برابر آلودگی ها داشته باشند که از آلیاژ 304 یا 316 به کار استفاده خواهند شد بنابراین اجناس با کیفیت قیمت بالاتری دارند

بهترین حفاظ از چه آلیاژی ساخته می شود

 امروزه شرکت های بزرگی در سراسر دنیا بر سر کیفیت کالا در حال رقابت هستند و محصولات تولیدی خود را به بازار عرضه می کنند حفاظ های ساختمان هم گروهی از این سازه ها است که در انواع مختلفی مانند فرفروژه ، حفاظ های آهنی ، حفاظ های فرفورژه   و چوبی  و گاهی ترکیبی از لوله استیل و شیشه سکوریت یا آهنی بتنی و…

امروزه حفاظ های فرفورژه  از پرفروش ترین نوع حفاظ ها می باشند اگر چه از جنس فرفورژه ساخته می شوند اما الیاژهای آنها متفاوت هستند آلیاژهای دسته 300 با عنوان 301 ، 304 ، 316 و… که از مقاومت و ویژگی های بالاتری برخوردارند و بیشتر در محیط های باز و ساحلی یا استخرها کاربرد دارند گریدهای دسته  200از مقاومت کمتری نسبت به 300 برخوردارند و برای محیط های بسته ساختمان به کار می روند کاربرد با اینکه درخاست های زیادی از سوی سفارش دهندگان دارند اما برای اجرای دکوراتیو بیشتر استفاده می گردند

مقاومت نرده استیل

همان طور که در بالا به آن اشاره شد حفاظ های با کیفیت گروه 300 دوام بالاتری دارند در آلیاژ استیل گرید 304 از 18 درصد نیکل و میزان بالاتری کروم استفاده شده است که این میزان استاندارد تعیین شده ای برای آلیاژ است که استحکام آلیاژ را در برابر رطوبت ، بارش های اسیدی و نور مستقیم خورشید بالا می برد این ترکیب می تواند بر قابلیت های آلیاژ 304 بی افزاید و اینکه در استیل گرید 201 میزان بالای کروم و میزان 8 در صد نیکل باعث بالا رفتن دوام  و استحکام آلیاز شده و با اینکه در دکوراتیو قرار می گیرند با ایجاد ضربات و فشارها به راحتی واکنش نشان نداده و با شستشو و تمیز کاری مکرر از زیبایی و خاصیت رنگ آنها کاسته نمی شود

بهترین رنگ برای راه پله فلزی

رنگ آمیزی نرده های آهنی یکی از مقرون به صرفه ترین راه های تزئین نمای دکوراسیون و فضای درونی منزل دارد رنگی که قرار است بر نرده های آهنی و فرفروژه صورت گیرد باید با دکوراسیون خانه مطابقت داشته باشد از مهم ترین ویژگی های نرده های فلزی و فرفروژه رنگ پذیری مطلوب آنهاست اما برای این کار باید در رنگ آمیزی این سازه نکاتی را مد نظر قرار داد به خصوص اینکه حفاظ و نرده خارج از خانه بوده و در برابر برخورد با شرایط جوی مانند باد و باران  قرار گیرد اما بهترین رنگ برای راه پله فلزی کدام است ؟

  • تأثیر رنگ آمیزی راه پله در دکوراسیون
  • بهترین رنگ برای راه پله فلزی خانه من
  • رنگ آمیزی نرده فرفروژه و فلزی

تأثیر رنگ آمیزی راه پله در دکوراسیون

یکی از پر استفاده ترین نرده ها در ساختمان های امروزی نرده های فلزی است چرا که این سازه نسبت به حفاظ های چوبی از استحکام و طول عمر بیشتر و نسبت به نرده های استیل قیمت کمتری را دارا می باشد رنگ آمیزی این حفاظ ها  علاوه بر اینکه به آن مقاومت بخشیده و باعث طول عمر آنها شده در زیبایی دکوراسیون تأثیر بسزایی دارد در بین رنگ ها رنگ های سفید , طلایی و مشکی برای رنگ آمیزی بسیار پر طرفدار و محبوب بوده به خصوص رنگ طلایی و سفید نرده به منزل نمایی شیک و لاکچری می بخشد اما مهم ترین عامل قبل از انتخاب رنگ توجه به اینکه سبک منزل کلاسیک است یا مدرن .

تولید و نصب حفاظ آکاردئونی

بهترین رنگ برای راه پله فلزی خانه من

بهترین رنگ برای راه پله فلزی خانه من کدام است ؟ شاید این سؤال خیلی از شما باشد که چه رنگی مناسب نرده راه پله خانه من است , استفاده  از طیف رنگ های روشن فضای راه پله را دلبازتر و روشن تر نشان می دهد اما برخی رنگ ها مانند خاکستری به خصوص اینکه فضای راه پله نورپردازی خوبی نداشته و تاریک باشد فضا را دلگیر کرده و تأثیر منفی در روحیه اهالی ساختمان یا میهمان دارند , رنگ های روغنی و یا فانتزی که نخ های براق دارند در فضاهای نورگیر جلوه داده و در راه پله های تاریک جذاب نیستند پس برای راه پله های بدون نور رنگ های مات انتخابی درست می باشد , برای خانه های آپارتمانی به دلیل تردد بیشتر رفت و آمد از رنگی استفاده نمایید که دیرتر چرک شده , قابل شست و شو بوده و طول عمر بیشتری داشته باشد , رنگ های مناسب این فضا سفید استخوانی , کرم رنگ های خنثی و طوسی است برای خانه های ویلایی نیز که معمولا راه پله درون ساختمان است بهتر است از رنگ های مکمل و همخوان با دکوراسیون داخلی استفاده شود .

رنگ آمیزی نرده فرفروژه و فلزی

یکی از زیباترین نرده ها نوع فرفروژه این محصول فرفروژه به دلیل شکل پذیری مطلوب در انواع طرح های ساده و پیچیده طراحی شده نمایی منحصر به فرد به منزل می بخشد این نوع نرده ها مناسب فضاهایی با طرح سنتی و کلاسیک است و به دلیل دشواری طرح به دلیل آسیب دیدن هزینه بیشتری می برند در صورتی که بهترین رنگ برای راه پله فلزی و متناسب با دکوراسیون داخلی منزل خود را انتخاب نمودید اولین قدم برای رنگ آمیزی زیر سازی است که توسط سمباده کشیدن روی نرده صورت میگیرد سپس نرده را با آب شست و شو دهید در ادامه از مخلوط ضد زنگ و تینر و استفاده از یک قلمو نرده را بپوشانید و 24 ساعت اجازه دهید تا خشک شود حال نوبت بتونه کاری است تا ناهمواری ها صاف شود پس از آن توسط یک سمباده بخش بتونه شده را صاف نموده نه تا حدی که ضد زنگ از بین برود حال نوبت مرحله اول رنگ است که به آن آستر زدن می گویند در مرحله بعد بتونه کاری و پس از آن سمباده کشیدن صورت میگیرد در انتهای کار نیز رنگ آمیزی تمام بخش های نرده با دقت صورت گیرد .

خرید حفاظ شاخ گوزنی نخلی

نرده فلزی یا چوبی

امروزه نرده ها و حفاظ ها امری جدا نشدنی از محل سکونت به خصوص در ساختمان های چند طبقه  برای بالکن , راه پله های ساختمان و و نیز پنجره ها به شمار می آیند اما اینکه چه متریالی را برای نرده قسمت های مختلف منزل مانند راه پله , تراس , بالکن و… انتخاب می کنید تأثیر مهمی در مدت عملکرد و کیفیت آن در بالا بردن ایمنی ساختمان و البته قیمت آن دارد به طور کلی رایج ترین نرده ها در میان متریال ها نرده فلزی , چوبی , استیل  است شکی نیست که استیل از کیفیت بالا تری برخوردار است اما قیمت آن نیز بالا تر است نرده های فلزی و چوبی بسیار پر استفاده هستند اما هر کدام جوانب منفی و مثبت خود را دارا می باشند . شاید در انتخاب نرده دچار شک هستید نرده فلزی یا چوبی کدامیک بهتر است ؟ ما در ادامه به مزایا و معایب هر دو پرداخته و شما با بالا و پایین کردن این ویژگی ها می توانید انتخابی صحیح داشته باشید .

  • نرده فلزی یا چوبی ؟
  • کدام نرده مناسب منزل من است ؟

نرده فلزی یا چوبی ؟

شاید کار ساخت ساختمان نوسازتان به اتمام رسیده یا زمان تعویض نرده های قدیمی است به همین دلیل برای قسمت های مختلف آن مانند بالکن , راه پله , تراس و یا پنجره به دنبال استفاده از نرده با کیفیت همراه با قیمت مناسب هستید و بین دو متریال نرده فلزی یا چوبی دچار شک و تردید هستید .

مزایا و معایب نرده چوبی :

نرده های چوبی به محیط زندگی فضایی مدرن و کلاسیک خرید و نصب آنها نسبت به نوع استیل و فلزی هزینه بسیار کمتری می برد همچنین به دلیل رنگ طبیعی طبیعت را به منزل به ارمغان آورده و به راحتی با دیگر عناصر موجود در محیط هماهنگ می شوند اما بهتر است غافل از معایب نرده های چوبی نشویم این نوع هزینه نگهداری بالایی را می طلبند که شامل استفاده از رنگ منظم به منظور عدم پوسیده شدن ؛ امکان تاب خوردن تخته های نرده ؛ مقاومت بسیار پایین در برابر رطوبت است .همچنین می توانید از نرده های طرح چوب تحت عنوان ABS را انتخاب نمایید که تمام خواص چوب را داشته اما معایب آن را ندارند .

مزایا و معایب نرده فلزی :

نرده های فلزی فرفروژه به دلیل استحکام بالا , طرح های ساده و پیچیده اسلیمی که به محیط ظاهری منحصر به فرد بخشیده و زیبایی محیط مورد نظر را دو چندان می کند از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و بسیار پر استفاده هستند از دیگر ویژگی های این نوع می توان به مقاوت و طول عمر بالا نسبت به نوع چوبی و قیمت مناسب تر در مقایسه با نرده های استیل اشاره نمود . این نوع مناسب برای پله ها در هر سبک چه منحنی و چه مستقیم می باشد .اما از نکات مهم در استفاده از این نرده ها جلوگیری از زنگ زدگی آنها به خصوص در مناطق مرطوب است و نیز هزینه بالایی به دلیل استفاده از متریال آهن را متحمل می شوند .

کدام نرده مناسب منزل من است ؟

در موارد فوق در مقایسه اینکه نرده فلزی یا چوبی کدامیک بهتر است به ویژگی ها و مزایا و معایب هر دو پرداختیم و گفتیم که استحکام نرده های آهنی و فلزی فرفروژه و نیز مدت عمر آنها بالاتر از نوع چوبی این محصول می باشد رنگ خوری خوبی داشته و طرح های متنوع و زیبایی دارد اگر ظاهر سنتی منزل برای شما در اولیت است نرده های چوبی بهترین انتخاب است این نوع شیک ترین نوع نرده بوده که زیبایی بی نظیری را به رخ می کشد اما شرایط آب و هوایی می توان عمر آن را کاهش دهد در صورتی که به مدت عمر بالا مد نظر شماست نرده های فلزی فرفروژه بهترین انتخاب هستند این نوع مناسب سبک کلاسیک و سنتی است و در صورتی که طرفدار سبک مدرن هستید باید که از این سازه استفاده نکنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *